Top Quality Home Made Carpbaits

Attractive Baits

Onze Visie!

Ja, als aasfirma U afwijkend opstellen tegenover het enorme aanbod aan aas, is geen evidente zaak. Attractive Baits slaagt daar weliswaar aardig in door hun boilies op een bedachte manier samen te stellen. Gezond, voedzaam en vers aas is prioriteit. We weren alle chemische en synthetische samenstellingen en werken enkel met 100% natuurlijke producten. En die bepalen de geur en de smaak van het product. Gebruikte attractoren zijn vaak terug te vinden in menselijke consumptie en samenstellingen of toevoegingen zijn uitvoerig getest om hun vangkracht te bewijzen. Naast de betere visproteinen,meelsoorten van topkwaliteit of eigen kruidenmengelingen. Gebruiken we enkel producten die vers zijn en staan garant voor een snelle en vlotte levering.In samenspraak met onze leveranciers worden er wekelijks verse ingrediënten toegeleverd, dit om uiterste versheid te garanderen. Freezerboilies worden niet in bulk aangelegd maar elke bestelling wordt afzonderlijk gerold.

Beste klanten,
Bedankt voor het vertrouwen en de support dat jullie massaal in ons hebben gesteld in 2020!
Mag ik u een gezond,gelukkig en visrijk 2021 wensen met prachtige visvangsten !
Wegens mezelf en de Attractive Baits familie.
Vang ze veel en groot!
Wim Van Overloop

Package Deal

Krill & Squid

Package Deal

Asian Spice

Attractive Baits

FAQ

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail. Indien het product op voorraad ontvangt u deze al binnen de 1 à 2 werkdagen. Bestellingen die plaatsvinden in het weekend of feestdagen worden eerstvolgende werkdag die daarop volgt verzonden. Wij werken samen met het betrouwbare World Options en DHL.. Uiteraard kan u steeds terecht bij ons op afspraak om uw bestelling af te halen.

Wat als ik freezerbaits bestel?

Onze freezerbaits zijn bederfelijke producten die vers worden gedraaid, deze worden niet verzonden en dienen steeds afgehaald te worden. levertijd van freezerbaits is doorgaans een tot twee weken. Om misverstanden of teleurstellingen bij grotere bestellingen en of door de drukke periode te vermijden, geef tijdig uw bestelling door.

Conservering? Houdbaarheid?

Onze producten worden in eigen beheer samengesteld, geproduceerd en verpakt. We maken gebruik van een 100% biologische conserveermiddel dat kleur, reukloos en de smaak optimaal laat behouden zonder nasmaak. Zodat de shelf-live boilies vergelijkbaar zijn met onze freezerbaits! Wij adviseren om de shelf-live boilies niet bloot te stellen aan vocht en ‘grote’ temperatuurschommelingen tijdens het bewaren! Op die manier zijn ze een jaar houdbaar. Achter op de verpakking staat de exacte houdbaarheidsdatum en lotnummer vermeld. Freezerbaits zijn ongeveer een week houdbaar nadat u ze uit de diepvries heeft laten drogen in een netje. Daarbij is het weer, de heersende luchtvochtigheid, en temperatuur van groot belang!

De hardheid van de boilies?

Attractive Baits boilies zijn hard genoeg om 24 uur en langer aan de hair te vissen. De boilie zal geleidelijk zijn lokstoffen uit het aas laten lekken en uiteindelijk  zachter worden.

Heeft U advies nodig?

Hebt u advies nodig bij een bepaald product? Neem met ons contact op via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Zijn mijn gegevens beschermd?

Wanneer je iets besteld bij Attractive Baits, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden.

Attractive Baits

Paar fragmenten van onze blog

Geniet van elk moment en beleef uw visserij! Het geluk zit soms in de kleine dingen, waar de meesten aan voorbij gaan, als gevolg van stress door het te hard willen vangen, om de concurrentie te willen aangaan met anderen, waardoor je vergeet te genieten van al het schoon dat zich rondom u afspeelt. Vissen is voor mij vluchten van de dagelijkse drukte, ontspannen, een beleving van mijn passie, ik prijs me gelukkig dat ik dit allemaal mag meemaken.

Het zijn soms de kleine dingen die je gelukkig maken. Die je doen volharden, in datgene die je zo graag wil, datgene die we allemaal willen. Vangen! Vis…verse vis, en als het kan, zo groot mogelijk. Het is ergens allemaal mogelijk hoor, als je maar weet waar je moet zijn. Zoals in elke tak van onze visserij, nietwaar?

 

Jeffrey Benoot

Het laatste weekend van mei, stond al een hele tijd aangestipt in onze agenda, het jachtterrein was al beslist….de Maas! Ik had er al een behoorlijk mager voorjaar aan overgehouden, maar ze liet me maar niet los. De vissen moeten ooit eens wat losser komen, en wat vangst-geruchten brachten mij goeie hoop! Laat ons daar maar eens het spreekwoordelijke varkentje gaan wassen….

 

Jeffrey Benoot

Levering aan huis

 

Voor het verzenden van uw bestelling werken we samen met het betrouwbare DHL en World Options, aangezien ze stipt en vlug thuis bezorgen.

Geldende tarieven zijn de dag van vandaag.

Binnen  België inclusief  verpakking en btw tot en met 25 kg = 7 €
Naar Nederland, Luxemburg en/of  Duitsland inclusief verpakking en btw tot en met 25 kg = 10,00 €
Naar Verenigd Koningkrijk, Italië, Oostenrijk, Polen, Tsjechië, Slowakije en/of  Hongarije  inclusief verpakking en btw tot en met 25 kg =23,50 €
Naar Frankrijk  en/of  Spanje inclusief verpakking en btw tot en met 25 kg = 29,00 €

Afhalen

 

Afhalen kan steeds op onderstaand adres op afspraak!
Attractive Baits
Van Overloop Wim
Schoonhoudtstraat 121
9111 Belsele (Sint-Niklaas)
Belgie