Top Quality Home Made Carpbaits

Attractive Baits

Onze visie!

Ja, als aasfirma U afwijkend opstellen tegenover het enorme aanbod aan aas, is geen evidente zaak. Attractive Baits slaagt daar weliswaar aardig in door hun boilies op een bedachte manier samen te stellen. Gezond, voedzaam en vers aas is prioriteit. We weren alle chemische en synthetische samenstellingen en werken enkel met 100% natuurlijke producten. En die bepalen de geur en de smaak van het product. Gebruikte attractoren zijn vaak terug te vinden in menselijke consumptie en samenstellingen of toevoegingen zijn uitvoerig getest om hun vangkracht te bewijzen. Naast de betere visproteinen,meelsoorten van topkwaliteit of eigen kruidenmengelingen. Gebruiken we enkel producten die vers zijn en staan garant voor een snelle en vlotte levering.In samenspraak met onze leveranciers worden er wekelijks verse ingrediënten toegeleverd, dit om uiterste versheid te garanderen. Freezerboilies worden niet in bulk aangelegd maar elke bestelling wordt afzonderlijk gerold.

In de praktijk!

Er zijn van die dagen dat de karpers op werkelijk alles te vangen zijn, toch is het meestal de andere kant van de medaille. Juist dan brengt kwaliteitsaas meer en sneller vis op de kant dan een aas dat samengesteld is uit flavour(s), kleurstof(fen) en koolhydraten waarvan enige vorm van voedselsignaal onder water nihil is. Dan is er nauwelijks lange termijn werking. We willen benadrukken hoe belangrijk kwalitatief goed aas is om karper te vangen. Aas met voedingswaarde, smaak, vol met vitaminen, mineralen, olien en vetten. Een complete boilie die ervoor zorgt voor een continu voedselsignaal in het water en dit bovendien op een gezonde manier.

Denk jij ook verder dan de rest, als het over veiligheid en gezondheid van onze karper gaat? Attractive Baits ontwikkeld en produceert aas volgens deze visie en ziet met plezier hun klanten hiervan profiteren. Aarzel dan niet om contact op te nemen, en laat je verassen door wat Attractive baits in hun mars heeft…

Attractive Baits

Fieldtesters

Wim Van Overloop

 

Wim Van Overloop heeft al heel zijn leven last van de vismicrobe. Viste al heel jong zijn wedstrijden, altijd met zelf samengesteld voer, en wist met eigen aas er heel veel te winnen ook! Dit waren al de eerste stappen om later zijn kennis door te trekken naar het ontwikkelen van degelijk karper aas. Eerst werd er wat gerold voor eigen gebruik of voor vrienden, en meteen met de passie om 100% natuurlijk, en supervers te werken. Die passie heeft hem gebracht tot wat Attractive Baits nu is! Elke mix, elk klompje deeg, elke boilie gaat door zijn eigen handen, om gegarandeerd topkwaliteit en supervers aas te kunnen leveren. En vers is nu net zijn troef! Hij blijft een visser in hart en nieren, probeert naast zijn drukke gezins-en arbeidersleven, zoveel mogelijk aan de waterkant te zitten. Wedstrijdvijvers, druk beviste circuit watertjes, rivieren in binnen-en buitenland, je kan hem overal aantreffen. Vertrouwen in zijn eigen product, rotsvast overtuigd van zijn visie…hij zet met graagte op elk water zijn eigen aas in!

Jeffrey Benoot

 

Jeffrey Benoot is ook een van onze oudgediende en zoekt het vaakst de openbare wateren op. Hij is door zijn jarenlange ervaring op stromend water een rivierspecialist te noemen. Hij geniet graag van het ongewone, zelfs grotere waterpartijen, tot in Marokko toe, behoren tot zijn favoriete bestemmingen. Door zijn drukke loopbaan moet hij het meestal doen met de kortere nachtjes en is dan het vaakst aan lokale watertjes en kanalen te vinden, waar rust en genieten van de natuur een must is. Zijn passie voor aas is ook niet onbelangrijk, draaide vroeger zijn boilies altijd zelf,  zijn kennis over samenstellen van mixen is vaak een grote hulp….

Jerez Van Spittael

 

Bij Jerez Van Spittael is het vissen er met de paplepel ingegeven. Korte nachtjes of langere sessies….hij vist het jaar rond en schuwt daarbij de wintervisserij niet. Zijn voorkeur gaat uit naar afgesloten plassen, de oude fortgrachten en de Polderkreken. Jaarlijks worden er ook tripjes gepland naar het beloofde land waar vooral genieten van de natuur centraal staat. Het gedrag van de vissen observeren en/of hun gewoonten doorbreken is bij Jerez vaak de sleutel tot succes.

Stefan Dhondt

 

Stefan Dhondt is met zijn meer dan 30 jaar ervaring, zeker geen groentje meer te noemen. Zijn voorkeur gaat uit naar afgesloten wateren waarbij hij dressuur en targetvissen niet uit de weg gaat. Maar uiteindelijk staat genieten en rust tijdens het vissen voorop, een uit de hand gelopen hobby die een ware passie is geworden… Met zoveel ervaring wil je met een gerust hart aan de waterkant vertoeven en daarbij wil Stefan 100% vertrouwen hebben in het gebruik van degelijk aas. Zijn keuze om met Attractive Baits te vissen is dus een meer dan logische beslissing…

Arnaud Castel

 

Arnaud Castel vist vooral op openbare wateren. Door zijn druk bestaan als vertegenwoordiger vist hij eerder kortere sessies, op kanalen, rivieren, polderwatertjes…waar er langgerekte schubs zwemmen zal hij er zijn rust vinden. In zowel binnen als buitenland is zijn tactiek; proberen anders te doen als anderen, daarbij is de aaskeuze vaak doorslaggevend. Zijn prachtige foto-en videoreportages tonen aan dat rust en genieten van de natuur zijn grootste drijfveer zijn, ver weg van de platgetreden paden…

Benny Vandamme

 

Benny Vandamme is na zijn vele jaren aan de oevers van het mythische KK, zijn horizonten gaan verruimen en je zal hem nu eerder  aan zijn favoriete circuit wateren tegen het lijf lopen. De oever is zijn tweede thuis, waar hij tot rust kan komen. Het gaat hem niet alleen om de grote bakken, hij geniet van elke vis, groot of klein. Zijn rigs houdt hij liever simpel, maar richt zijn peilen eerder op het lokaliseren van de vissen, vooraleer zijn lijnen uit te zetten…

Jay Wilms

Jay is al een hele tijd geen onbekende meer.  Zijn manier van vissen toont aan dat observeren, peilwerk en actief zoekend zijn achter de vis, vaak het meest oplevert! Targetvissen schuwt hem niet en weet op tal van wateren de top van het water op zijn mat te loodsen. Naast het gedrag van de karper snel te doorgronden, is het samenstellen van attractief aas, ook een kolfje naar zijn hand. Een fijn uitgebalanceerd haakaasje op een wolkende voerplek….het brengt tijdens zijn vaak korte sessies, de nodige vissen op de kant. In waterkeuze is hij een allrounder, grote of kleine plassen, kanaal of rivier, je kan hem overal struinend tegen komen…

Tim Puylaert

 

Tim Puylaert vist al ruim 16jaar gericht op karper en is vooral aan de oevers van syndicaat watertjes te vinden, al kan je hem soms aan de rivier treffen ook. In zowel binnen als buitenland staat gezellig socializen met vrienden of kameraden als belangrijk aangestipt. Geen gedoe met stress tijdens het vissen, naast zijn drukke job als metser, draagt hij ontspannen en genieten van zijn hobby hoog in het vaandel.

Remi Van der Plancken

Remi is een gepassioneerd karpervisser die al van jongs af aan, aan de waterkant te vinden is. Een wedstrijdje met de feeder of de vaste stok is ook beslist zijn ding. Het tijdens wedstrijden, en dus op korte tijd vis in het net krijgen, weet hij ook te weerspiegelen in zijn karpervisserij. Daarin speelt aas ook een grote rol, en weet al heel wat  jaren zijn perfecte aas of voer samen te stellen, iets wat hij met volle vertrouwen kan terug vinden in ons gamma. Heel vele jaren ervaring tonen aan dat hij overal zijn mannetje kan staan…Het aas van Attractive Baits past voor hem perfect binnen die filosofie.

Attractive Baits is een erkend diervoeder producent door het FAVV.(Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen)

Erkenningsnummer : AER/OVL/033932

Vervaardiging mengvoeders die bepaalde dierlijke eiwitten bevatten voor niet-herkauwers.

 

Toelatingsnummer : BE103494

Inrichting voor het vervaardigen en/of in handel brengen van mengvoeders met gebruikmaking van additieven of voormengsels.

 

Vestigingseenheidsnummer: 2.235.861.183

NACEBEL 10920 Vervaardiging van voeders voor huisdieren

NACEBEL 9319902 Ondersteunende diensten i.v.m de sportbeoefening